Add bike har Addbike+ som monteras på din befintliga cykel. Addbike+ är två hjul och en axel som monteras på framgaffeln. Den har skivbromsar och parkeringsbroms. På Addbike+ monteras Carry'box kid som består av en låda med regn- och uv skydd avsett för ett barn.

Den har 3-punktsbälte och är 70 cm bred.

Add bike är ett märke från Frankrike.

VW cargo e bike är en 3 hjulig lådcykel med 250 w mittmonterad motor. Lådcykelns batteri kan åka 100km enligt VW. Lådcykel har max nyttolast på 210kg (förare+last). Lådcykel ska börja produceras omgående (2018-09). Lådcykeln finns med en packbox på 0,5m3. Det är oklart om den kan levereras avseed för att transportera barn.

Muli är en tysk lådcykel med den smarta funktionen att lådan är ihopfällbar i sidled. Lådans bredd är 60 cm utfälld och 28 cm ihopfälld. Lådan klarar 70 kg och har plats för 2 barn. Cykeln är 195 cm, vilket är som en normal standardcykel.

Cykeln är alltså väl lämpad för att köra in i trånga utrymmen (exv cykelförråd).

Lådcykeln finns med kapell.

AM ellådcykel är en 3-hjulig lådcykel som klarar 150kg + förare. Lådan har 3-punktsbälten för 4 barn. Lådan är 91 x 59 cm. Cykeln är 88 x 234 cm.

Cykel har 6 växlar av typ Shimano Tourney.

Load 3.0 är en klassisk 3-hjulig lådcykel från Monark.

Den kan förses med en låsbar låda i plast, alternativt med barnsitsar. Lådcykeln finns i handeln från mars 2019.

Monark load 2.0 är en 2-hjulig lådcykel. Detta är den gamla retro Long John's efterföljare i ny tappning. Finns hos Monarks återförsäljare i April -2019 enligt www.monark.se.

Trio Cargo är en dansk 2-hjulig kvalitets lådcykel som klarar 200 kg. Enligt tillverkaren är det däcken som sätter gränsen för maximal lastvikt. Byt däck till exempelvis "Schwalble Big Apple Plus 2.15", för att öka maxlasten till 230 kg. Ramen är tillverkad av lättvikts aluminium. Däcken är av punkteringsfri modell och bromsarna är hydrauliska.

Cykeln är försedd med 11 växlar, "Shimano Alfine 11 internal gear hub", Triobike har andra cyklar med fler växlar. Cykeln kan förses med en mittmonterad el-hjälpmotor från Brose.

Kapellet och sätet bleknar ej enligt tillverkaren. Det är även vattenresistent och brand testat. Materialet klarar av solens UV-strålar.

Cykeln kan svänga hela 70 grade åt höger och 50 grader åt vänster.

Lådan har diverse accessoiarer. Exempelvis sittbänk 3-punktsbälte för 1 eller 2 barn, babyskydd, kapell, och överdrag på lådan. Lådans bredd finns i 50 till 62 cm. Lådans längd finns i 72 till 83 cm.

Lådcykeln är 250 cm lång och 50-62 cm bred.

Triobike cargoTriobike cargo2

Triobike cargo3Triobike cargo babyseat

 

Triobike cargo bänkTriobike cargo bänk2

Triobike cargo s

 

För mer info se https://triobike.com